11 January 2013

Mathilda Savitchs


Hola!


Aku dah mula rajinkan diri untuk membaca buku :D Tahun ni aku nak kurangkan aktiviti kat Facebook aku nak luangkan lebih masa dengan membaca. Cewahhhhh.

Ohhye.. Mathilda Savitchs judul buku yang aku tengah baca HEHEHH. Sedih la novel ni T.T


11 comments:

  1. hehehe....bestkan kwn yg igt kwn :D
    Baguslah ada sikap suka membaca

    ReplyDelete
  2. Kau tak nak jadi macam kawan kau ke bagi novel satu dekat aku. hahaha

    ReplyDelete
  3. bagus kalau kita minat membaca.. boleh menambahkan ilmu pengetahuan :)

    eh, Ros salah letak komen ni kat entry lain tadi.. hikhik.. salah tekak pula:)

    ReplyDelete
  4. Heihei...jangan baca sparuh pastu tertidur sudah la ea..haaaaa..mata dah semacam jer tu.

    ReplyDelete
  5. selamat membaca..yeke boleh kurangkan facebook? haha.. =P

    ReplyDelete
  6. alololo sweet nye kawan..Sha lee Nak tak petanda buku dari Na *sweet tak Na ;D

    ReplyDelete
  7. amboihhh tebelit belit lidah nak nyebutnye ;p

    ReplyDelete
  8. sama lah,tahun ni pun onie nak abiskan masa dgn buku,inshaAllah

    ReplyDelete
  9. alolo, comelnya awok baca buku. kita cuti sem ni pun,nak bnykkan baca buku jugak. hihi and update blog :3

    ReplyDelete
  10. Aku selalu berfantasi sambil membaca . Rasa jiwa ni masuk dalam jiwa watak yg ada dlm cerita tu . Haha

    ReplyDelete
  11. Alamak! Kalau buku bahasa London, lambat sket la nak habes baca. Sbb kejap2 asyik nak tgk kamus. Hihihi :D

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...