1 July 2016

Asam Laksa Paling Sedap Di Dunia!


Hola!

Aku bukan la peminat asam laksa. Aku tak makan asam laksa dua tiga tahun pun aku tak kisah. Kiranya asam laksa tu makanan yang sangat mustahil aku nak cari haha. Suatu hari tu tetiba mama (mil) beli asam laksa. Tengok kuah asam laksa tu macam menarik je. Aku pun coba la sikit.. Fuhhhhhh sedap gilaaaaa T.T Bermacam-macam asam laksa aku pernah try. Maksud aku try aasam laksa kat macam-macam restaurant tapi aku selalunya tak kena dengan tekak aku haha.


Asam laksa kat Ah Cheng Laksa ni yaaaa ampun sedap gilaaaa. Sedap yang tak terkata. Kuah asam laksa tu semua aku telan huaaaa sedappppp nakkk matiiiiii huaaaaa!! Hari tu ajak hubby pergi Sunway Pyramid hubby tanya nak makan apa haaa aku apa lagi hahaha mesti la nak makan asam laksa kat Ah Cheng hahaha. Hubby pula order curry laksa dan chicken roll (lupa nak tangkap gambar). Curry laksa Ah Cheng ni pun boleh tahan sedap!! Harga berpatutan. Aku pun dah lupa sebab hubby yang bayar haha.


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...