5 July 2016

Hari Raya!


Hola!


Uols dah beli baju raya ke? Tahun ni tema apa? Tahun ni raya kat mana?
Raya belah suami ke raya belah isteri? 

Tahun iols raya belah husband. Last year giliran iols so raya this year giliran husband.
Raya dekat KL.

Mama jahitkan baju kurung moden tapi sempit kat dada haha. Nak kata payudara membesar tak juga hahaha. Mama tersalah ukur kot? So tahun ni iols takde baju raya la hehe. Takpe iols tak kisah pun pasal raya ni. Husband pun tak beli baju raya. Sama sama la weols takde baju raya LOL.

Hari ni iols kerja tapi half day la. Saja nak balik awal. Bosan la duduk office bukannya ada kerja pon. Uols mesti dah sampai kampung halaman kan?

Ok la iols nak cakap tu je lolll. Malas la nak minta maaf segala weols bukannya kenal antara satu sama lain pon khennnnnnnnn.. hahaha.

Ciao!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...