23 November 2011

Twilight Breaking Dawn Part 1.


Edward ketiak busuk bhahaha!

Fuhh malam tadi layan cite Twilight Breaking Dawn.

Aku malas nak tunggu cite ni kuar wayang 24.11.11 haha!


I luv u bella muah!

Tengok online sudahhh tak payah buang duit beli tiket bhahaha!

Memang best gile-gile ahh cite ni.



Bella & Edward kahwin.

Gaun pengantin Bella memang wow!

Kalah baju Memey kahkahkah!

Tapi yang kenapa dalam Ohbulan gaun tu dah di jual RM2716 je?

Murah bukan?




Masa berbulan madu Bella akhirnya hamil.

Malas nak cerita panjang, Bella dapat anak dan akhirnya Bella pun jadi vampire :P

Bersambung kat Twilight Breaking Dawn Part 2 kot?




8 comments:

  1. Ayat you mengancam *memang best gile-gile ahh* k tak sabar nak cuti sem ni , nak tengokk twilight breaking down nii . -dush dushhhh . D:

    ReplyDelete
  2. @ nitnot

    yup2 mmg best gile2 haha! mls nk tgu cite ni kuar wyg 24hb! xsbr pny psl aku tgk on9 je bhahahaha!

    ReplyDelete
  3. berapa banyak twilight daaa..tu yg onie malas nak tengok,tapi masalahnya movie ni best,memang patut kena tengok la,huhu

    ReplyDelete
  4. best ke citer nie... mane nk dpat citer nie...download ke?

    Entri terkini | Wordless Wednesday 19 | My New Header

    ReplyDelete
  5. @ Onie

    HAHA! yup da byk sgt twilight sabo je laa.. klu tak tengok rasa rugi la plak kan?

    ReplyDelete
  6. @ Kazen

    Yuppp! best! :D aku tengok on9 je malas nak tunggu kat wayang :D

    ReplyDelete
  7. Hi,

    You are entitled to get 10% discount at Perfumes Farm. An online shop that sells Victoria's Secret product. You are invited to visit;

    http://perfumefarm.blogspot.com/


    p/s: print screen this comment and email it to perfumesfarm@gmail.com when you place your order to get the discount.

    ReplyDelete
  8. @ Perfume Farm

    maaf sy dah cukup wangi dah sy tak minat perfume :D

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...