25 March 2013

Air Wick


Dah hampir sebulan Air Wick aroma gel white peach ni kat dalam bilik aku. Rasanya ni kali pertama aku cuba brand ni. Komen aku? Hmmm


Aroma white peach ni memang la sodap dan wangi tapi kau kena dekatkan hidung kau dekat gel tu baru kau boleh terhidu bau wangi tu. Eh hidung aku rosak ke? Haha.


Agak kecewa la dengan Air Wick Aroma Gel ni :/ Tamao beli aroma gel brand ni lagi :X

GLADE juga yang paling bagos :B Masuk bilik je terus wangian semerbak masok ke lobang hidung wowww :D Lepas ni nak cuba aroma gel kat Daiso pulak. Macam best. Harga pun RM5 je HEHEHE :D

18 comments:

  1. wahhh nak try jugak la!

    ReplyDelete
  2. glade memang wangi rasanya. dari kedai daiso leh caye ke wanginya? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tatau la boleh percaya ke tak nak cuba la ni nanti ai buat review haha :P

      Delete
  3. Akk selalu beli glade jerk xpernah cuba yg lain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya selalu cuba macam2 tapi setakat ni GLADE la yang paling bagos! :D

      Delete
  4. sy pun sokong glade..sy guna fruit nectar..

    ReplyDelete
  5. Haaa..GLADE memang best!
    arome lavender tu selalu je habis kt shop. grr

    ReplyDelete
    Replies
    1. lavender buat kepala pening sikit HEHEHE sedap gak bau tapi tak boleh nak hidu lelama :P

      Delete
  6. kita letak glade ni dlm keta. wangiiiii.. huhu..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yay! ramainya peminat glade!

      Delete
  8. lepas ni berwangi wangian la..jehehe

    ReplyDelete
  9. rumah bertutup ada aircond sesuai..rumah kg mcmc dezee ni pakai spray je la.hehehe

    ReplyDelete
  10. boleh try jugak nih..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...