16 April 2013

The Liebster Award




Special thank to Shu Purple yang telah tag saya untuk Liebster Award :o 'Terharu gila' ok!

1. List 11 facts about yourself.
2. Answer the 11 questions given to you.
3. Create 11 new questions for the bloggers you nominate.
4. Thank the person who nominated you and link back to their blog.
5. Choose 5 bloggers with 200 or less followers to nominate.
6. Go to each bloggers page and let them know about the award.

11 facts about me

Hmmm

1. Bagi ai orang negro amat menakutkan.

2. I can’t say things like 'south', 'fourth'.. So kalau ai sebut 'Bangsar South' ia akan berbunyi seperti 'Bangsar Sos'.

3. Tidak suka bersosial (suka menyendiri) dannn kawan-kawan ai boleh dikira dengan jari tangan kiri.

3. Pernah bela seekor meowmeowww bernama Romeo. Sejak Romeo mati ai tak nak bela meow dah. Kehilangan itu perit.

4. Fobia dengan bangunan besar yang sunyi, bilik berderet pintu berderet. Erm seperti sekolah dan hotel dan tandas awam.

5. Ha jangan terkejut, ai berada dalam kandungan mama ai selama 11 bulan :D

6. Ballerinas and loafers are my all time favorite shoes ;)

7. Sedang berhempas pulas menghabiskan novel Hector & The Secret of LOVE oleh Francois Lelord.

8. Boleh tidur di mana-mana sahaja tidak kira masa atau tempat. Bising itu bukan masalah!

9. The last song i heard was Just Give Me A Reason by Pink

10. I absolutely love coffee. Hari yang indah semestinya bermula dengan kopeeyyy!

11. Yay! Ai baru je tau yang nama sebenar Tiger Woods ialah Eldrick Tont Woods haha.


Soalan daripada Shu pulak

 1. Who are you 10 years ahead?

Mama kepada 3 orang anak lelaki bHAHAHA!


Hmmm

Soalan 2 hingga 11 tu ai tak nak jawab la eh? HIHIHI lapar la wei nak pergi lunch ni :P


Nak tag 2 orang je :D

ChicNa
Dezee


7 comments:

  1. uit! ngelatla kamu..jwb skrng!

    ReplyDelete
  2. Ha... dlm kandungan mak selama 11 bulan.. cer citer skit.. :D

    ReplyDelete
  3. kita lak nak tanya soalan ni. hehe.. hah? 11 bulan? specialnya.. kenapa tak nak jawab soalan 2-11 tu? hmmm.. kenapa semua anak lelaki? haha..

    bila rajin nanti kita join okeh.. ;)

    ReplyDelete
  4. wow.. no 8 tu rasa kesian plak ayatnya.. hehe

    ReplyDelete
  5. 1. So do i..

    2. Bangsar Sos? Ahahahahahahahahaha

    3. So do i..

    4. Tux..tetap yang pertama..Freddy adalah penggantinya.

    5. I guessing u have your mother looks?

    6. I love Bata..ahahaha

    7. Segala benda yang tebal tidak akan dibaca

    8. Mesti tidur bawah..xsuka katil. Mesti tidur di bilik sendiri jugak. Perlu bilik yang sunyi..

    9. The last song i heard Dont Let Me Go by The Click 5

    10. Lychee Tea..meesti ada lychee

    11. I believe me and miss sepet can be best friend..

    ReplyDelete
  6. Tahniah...dpt award ☺☺

    ReplyDelete
  7. 11 bulan dlm kandungan? hebatnya mama shalee,akak yg bawa perut 9 bulan pun dah tak larat nak berjalan

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...