20 September 2011

Pembedahan Plastik Yang Dasattt.



Ramai artis Malaysia bedah sana bedah sini.


Piwitt macik Kayla!!

Tapi tak mengaku. Samalah juga mana ada lelaki nak mengaku kencing belakang pokok tepi lebuhraya PLUS. Kat barat lagi teruk. Bedah sanasini tu macam perkara biasa je. Tapi sayang apabila si cantik bertukar jadi si hodoh. Hmm takde la hodoh macam aku cuma nampak pelik je la hehehe.


1. Rose McGowan


BEFORE


AFTER

Bibir sebelum nampak wow! Why Rose? Why? McGowan was such a unique beauty before she did whatever the hell she did to herself!


2. Ali Lohan


BEFORE

AFTER

Ni adik Lindsay Lohan selepas plastic surgery rupa dah tak comel dah nampak tua. Rupa dia nampak pelik errr. Rasarasa parents dia pun tak kenal dia dah haha!


3. Cuba teka?

BEFORE
















Teka tau!
























AFTER : YAY! Megan Fox!

Sekali imbas hampir serupa dengan Angelina Jolie. Aku tak suka ada dua Angelina Fox! Aku tak suka ada dua Megan Jolie! Hmm muka dia orang nampak 7 tahun lebih tua dari umur sebenar. Aku tau hidung aku kemek macam kena langgar lori balak. Juga kembang macam hidung Scha Al Yahya tapi aku tak nak buat plastic surgery. heh!


Ads :)

DiGi Prepaid! Click HERE For More Info :)

Kecantikkan Panasonic! Click HERE For More Info :)

Sertai SHARP Contest! Click HERE For More Info :)

Volkswagen Das Auto? Click HERE For More Info :)

12 comments:

  1. cantiknya rose sebelum surgery bodohnya dia gi buat surgery . hah kau tahu tu pantun sebenonye hahhaha

    ReplyDelete
  2. comel pantun ko wahaha!

    ReplyDelete
  3. cantik what. si kilafairy dia selalu posing mcm dalam majalah playboy je. HAHAH

    ReplyDelete
  4. @ Suffi

    Nah nmpk sgt ko beli majalah playboy :P

    ReplyDelete
  5. cantik lagi yang ori

    ReplyDelete
  6. @ Cik Cempaka

    Yup BETUL!

    ReplyDelete
  7. Kupasan yang menarik...

    ReplyDelete
  8. entry yg menarik... rajin awak....

    ReplyDelete
  9. huwa!tak tau plak megan fox buat plastic surgery..akak adores her..tak sangka laaaa...

    ReplyDelete
  10. cantek lagi rose before..

    ReplyDelete
  11. wajah asal sebenrnya lagi comel,kiut n sweet drp muka plastik....

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...