28 July 2016

[Review] Savee 4D Paper Mask - Cucumber


Halo!

Seperti yang dijanjikan sebelum ni, tiba la masanya untuk review kedua :P Kali ni aku try Savee 4D Paper Mask - Cucumber. Review sebelum ni boleh baca kat SINI ye :)


This is the first time I tried on 4D masks, and frankly speaking I don't like its cutting. Telinga tak selesa sebab kena masukkan telinga dekat ear hook tu.

Fungsinya:

Mencerahkan kulit dan mengawal jerawat.


The ingredients list. Takde alcohol.



Masa aku buka mask tu terdapat bahagian yang kering. Maybe sebab aku simpan mask tu secara menegak kot?


Savee sangat pemurah sebab essence bagi setiap keping mask sangat banyak. Melimpah ruah haha. Selepas mask kering aku tempek lebihan essence tu kat mask hehe. Maybe korang boleh tempek terus kat muka kot? Try la hehe.



Ok after 15 minutes, hasilnya sangat mengejutkan. I did not have any breakouts and my skin were more moisturised. Kulit pun tak merah dan tak gatal seperti sebelum ni wohooooo!!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...