21 April 2011

Balik Dari Bercuti

Perth Australia
Dah lama tak update blog ini ya!

(Macam la ada orang nak baca blog aku ni T.T)

Takpe

Biar aku syok sendiri.

Bak kata mat rempit ada aku kisah?

Eh! Aku bukan dari golongan itu ya.

Aku budak baik-baik je.

Selalu duk rumah je kalau tak percaya tanya suami aku. Ha ahha hahahaha!

Motor pun aku tak pernah naik (geleng pale laju-laju)

Sebenarnya aku tak update blog sebab aku bercuti kat Perth, Australia.

Kulit dah gelap gelita T.T
 
Tak perlulah nak jealous-jealous k?

Korang simpan duit tiap bulan.

Bulan ni takde Prada takde Gucci takde Levi’s takde Sushi Tei takde takde yang ada maggie kari je.

Kalau ofismet tanya kenapa tak lunch korang cakap je la gigi sakit tak boleh nak kunyah-kunyah.

Haha!

Bila duit dah membukit pergilah book tiket online.

Yang Bangla Nepal  sila beratur panjang kat kaunter. Heh!

Alah takkanlah nak naik Tony Fernandes kot?

Kedekut giler la korang ni.
            
Ikutlah macam aku naik MAS business class pulak tuh (bangga. Sila muntah darah)

Ok. Ok.

Jangan terpedaya aku tipu je. 

He he he

Semua kat atas tipu-tipu belaka.

Yang betulnya aku memang pergi bercuti.

He he he

Bukan kat Perth Australia tapi kat Sabah, Sarawak & Brunei je (sila ketawa golek-golek)

Sabah, Sarawak & Brunei


Hah! Kau yang ketawa lebih-lebih tu pernah keluar dari Malaysia ke?




14 comments:

  1. bukan kate g australia , g sabah sarawak pon xpnah . bilela dpt merase g :(

    ReplyDelete
  2. ptt la lama x npk ko...ciss bedebah kaw...aku TERjeles jap td!

    ReplyDelete
  3. @ PengEmis dUniA

    xpe awk mude lg byk masa lg peluang nk g sana :)

    ReplyDelete
  4. @ mOon

    Yup lama tak nampak hehe. Alah aku ada kat ofis pon ko tak nampak aku :p

    ReplyDelete
  5. @ Alia Zarfullah

    Hmmm hehe biase2 je ^_^

    ReplyDelete
  6. Saya lagi sedih, genting highland pun tak pernah pegi. Sedih ni. mana gambar budak tu nak letak kat sini. muka geram tu.

    ReplyDelete
  7. salam..

    saya singgah baca...:)

    * folo ur blog...

    ReplyDelete
  8. thanks commnt my blog! i wnt to follow ur blog ok dear!!

    ReplyDelete
  9. @ Hazrey

    Tak Pernah g Genting Highland? Yela tu! Tipu je awk nih :P

    ReplyDelete
  10. @ Sekamar Rindu

    Terima kasih kasih kasih kerana sudi membaca ;)

    ReplyDelete
  11. @ eliana zailan

    Oo ok sama2 dear :)

    tenkiu sudi polo :)

    ReplyDelete
  12. hope you will follow me back dear!
    if sudi!!! ;P

    ReplyDelete
  13. @ eliana zailan

    hmm ok :)

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...