17 June 2013

My Favourite Blogs

Sebelum ni Hanis Zalikha berada ditempat pertama tapi oleh kerana Hanis malas nak update blog maka kedudukan Hanis telah dirampas oleh..


#1


Nama : Vivy Sofinas Datuk Yusof

Tarikh Lahir : 11 December 1987

Tempat Lahir : Selangor

Tinggi : 149 cm

Berat : -



#2


Nama : Jane Lau @ Chuckei

Tarikh Lahir : 16 September 1992

Tempat Lahir : Kuala Lumpur

Tinggi : 166 cm

Berat :  -





#3


Nama : Hanis Zalikha Zainal

Tarikh Lahir : 9 Oktober 1990

Tempat Lahir : Kuala Lumpur

Tinggi : 168 cm

Berat : 50 kg

Anak kedua daripada 6 orang adik beradik :)



Oh persamaan ketiga-tiga gadis diatas ialah mereka teramat la comel dan blog mereka best! :)


20 comments:

  1. akak pun suka baca vivi yusof punya blog, mmg dia tersangat comel,anak dia nanti mesti comel jugak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog dia pun comel kan kak? kelakar je HAHHA!

      Delete
  2. m3h kenal hanis zalikha je,,yg lain2 tak knal..ngee..tak tau pun di tu blogger..pas dia popular dlm lakonan bru tau dia blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ce try baca blog vivy yusof. best wohhh.

      Delete
  3. Comel tu penting. Hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel macam kite berdua kan? HAHA

      Delete
  4. muka Chuckei mcm Hanis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la hanis macam soya bean comel huahuahua

      Delete
  5. aku pun minat baca Hanis Zalikha sebab sempooi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang hanis dah famous dia dah malas update blog :/

      Delete
  6. Vol..u r my no 1.hanis who? Hahha

    ReplyDelete
  7. huuu.. kita kenal hanis zalikha sorang je. lagi dua orang tu pun comelll.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chuckei & proudduck tu famous tau :D

      Delete
  8. minat hanis gak tp kecewa sbb dia x update blog sgt dah..klu update pun jrg mcm dulu..selalu promote produk+iklan je..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eleh awak blog awak pung sama asyik post product review je HUAHUAHUA.

      Delete
    2. sbb genre blog saya mmg beauty blogger.review produk slh satunya.yg lain2 sampaingan je.x paksa pun sapa2 masuk baca.

      Delete
  9. Nak terjah blog no 1 tu ☺☺

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...