19 November 2012

Makan @ Mamak


Rabu minggu lepas kan, selepas gilfrin melantak nasi campur kat mamak tiba-tiba gilfrin ternampak orang yang duduk meja depan belakang kiri kanan  makan naan, terliur la pulak kan HEHEHE. Malam tu naan laku giler lerr lerrr. Tapi hape nak buat masa tu perut dah kenyang makan sebukit nasi (terkejut buifrin HAHAGAHA) so gilfrin biarkan je la air liur tu meleleh hihi.


Dan akhirnya semalam tercapai juga hasrat dihati yey! Garlic cheese naan yang sebesar pinggan dikongsi oleh buifrin and gilfrin hihi. Kalau nak harap gilfrin habiskan sorang memang hampeh la huhuu. Melainkan gilfrin tak makan seharian memang licin la jawabnya hihihi. Suka makan naan kat sini sedappp!


Makan dengan ayam tandoori yummehhh! Malam ni nak makan garlic cheese naan lagi, boleh tak? Hihihii

14 comments:

  1. sedapnya makan...bikin akak lapar lak

    ala..kalu bole dah lama akak angkut bawa pg sekali ni..hehe

    tp tak bole..kejap lagi dah nak gerak nih..sedih lak takleh jenguk kawan2 ni

    ReplyDelete
  2. Wow nmpk menyelerakan nan tu :D

    ReplyDelete
  3. SEDAP!!~~~
    Awpk kena try naan ni kat subang perdana taw SERIOUS superb!

    ReplyDelete
  4. wahhhh nmpk sedap! katne ni u?

    ReplyDelete
  5. semua bnda ada cheese sy suka!

    ReplyDelete
  6. Sedapnya cheese nan. Kedai mamak mana ni?

    ReplyDelete
  7. huhuhu kenapa menggoda....sedapnyeeeeee peberet gak tew nan cheese ayam tandooriiiiiii

    ReplyDelete
  8. yang 1st tu gaya macam pizza. haha.

    nampak sedap woo!

    ReplyDelete
  9. waaa sedapnya garlic cheese nan. :)

    ReplyDelete
  10. Dekat mana ni? Macam menarik je naan dia..

    ReplyDelete
  11. x minat makan naan dgn tandori..rase semacam je hehe

    ReplyDelete
  12. aww. nampak sedap nihh. alahai. mengidam pulak tgh2 mlm ni. ;)

    ReplyDelete
  13. kat sini femes dgn roti nan keema! hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...