21 January 2012

Colmar Tropicale


Hola!


Buka tingkap hirup udara segar. Gambar ni aku tangkap dari tingkap tandas perempuan Colmar Tropicale selepas selesai melabur bhahahhahahahha!


Untuk pasangan yang nak honeymoon aku sarankan jangan pilih tempat ni untuk destinasi honeymoon yeeee. Korang pergi la honeymoon kat Paris ke Turkey ke. Tempat ni kecik je. Cantik memang cantik tapi agak membosankan. Bayangkan korang cuma perlu lebih kurang 20 minit je untuk pusing tempat ni. Ha lepas tu mati kutu tak tahu nak buat apa. Tak banyak aktiviti yang boleh di lakukan bersama pasangan. Takkan nak buat aktiviti dalam bilik tidur je kan? Haha.

Cakap pasal honeymoon ni, semalam officemate aku baru je kahwin kat Perak. Giliran aku bila agaknya? Hahaha.


3 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  2. tapi nampak cantekk laa :)
    untung tenangkan jiwa, mesti boley kan :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kwn miss volvo..;p

    org kata balik ari pon blh kan kat bukit tinggi ni..hee

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...