6 November 2013

It's #MYLife : SHELAH Return!!

Sabtu lepas aku dan buifrin pergi tengok persembahan Shelah kat Damansara Performing Art Centre. Memang awesome gila la! Dari mula sampai akhir asyik ketawa aje melihat telatah si gedik Shelah haha.



Ini la tempat tu. Cantik kan? ^^








Aku ajak buifrin aku duduk depan sekali supaya aku boleh tengok si cantik Shelah dekat-dekat tapi buifrin tak nak. Buifrin kata kadang-kadang Shelah tarik penonton naik atas pentas. So tak jadi la duduk depan hehe.


She She She lah lah lah~


Just Give Me A Reasons Shelah duet dengan si kacak Aaron Khaled. Sedap wooo suara Aaron Khaled. Cair hati hehe.




Pewwwwitt hehehe






Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..


Ini la rupa sebenar Shelah! Nama sebenar Shelah ialah Edwin Sumun heee :)

Memang tak sia-sia buifrin bayar tiket RM140 untuk dua orang. Seronok gila weii!! Thank you sayang awww hehe. Oh ye ni blog Shelah http://thedivaseries.blogspot.com/ hmmm tapi Shelah tak aktif berblog dah :/

Okay la uols, nite nite muahhhh!!

p.s. sok nak pergi pulau pangkor :/

15 comments:

  1. lorrr.. lelaki ghupenya shelah ni.. tengok muka pun dah lawak. hehe..

    serius cantik tempat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gedik gila tau si Shelah ni haha!

      Delete
  2. hai... lama tak komen d sini. hehehe. waaa bestnyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah lama gila kan? awak dah sombong :(

      Delete
  3. Salam Miss Volvo..
    Ooo..peminat teater ye? Cma tak pernah lagi tgk teater.
    Menarik la tempat ni..cantik!
    Ingatkan shelah tu femfuan..upenye lelaki.. hihi..mesti lawak die mencuit hati
    ..

    g pangkor? bestnyer.. selamat bercoti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup minat sebab bestttt gilos!!

      Delete
  4. ohsem la.. suka kt payung2 tu.. comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tiru sebijik macam kat Italy tu :)

      Delete
  5. Best nye.. terpikat pada panorama tempat tu..

    ReplyDelete
  6. Igt citer psl sheila majid

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA sheila majid tak main la :P

      Delete
  7. hakhak.

    betul-betul ai tak sangka die lelaki kau...

    ReplyDelete
  8. Ingatkan pompuan...hehehe...

    ReplyDelete
  9. suka payung2 tu..hehehe

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...