11 July 2012

Breakfast Chocolate Cupcake



Ok jujur, dalam post ni adalah kali pertama aku bertungkus lumus menghasilkan chocolate cupcake. Aku rajin gilegilegile google resipi dalam internet, berlambak juga la resipi yang aku dah print tapi mencubanya tak. Bhahabaha! Hmmm my first try menjadi juga la. Menjadi sebab aku dan dia tak sakit perut hiks.

Dia kata sedap (yela tu, nak jaga hati girlfriend lettew haha!). Sebenarnya resipi tu memang takde masalah cuma silapnya aku dah terkurang sangat kat part gula tu hihihi (ha tu la kau, baru pertama kali cuba resipi dah pandai-pandai ubah resipi orang lain -.-')


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...