22 March 2013

Mesti Tonton



Malaysia v Yemen
22. 03. 2013
8.45 PM
Stadium Shah Alam

Harap-harap Malaysia menang :)
Korang tengok tau!



Aku Benci Mama
23. 03. 2013
10.00 PM
TV3

Walau pun Hanis Zalikha agak kayu dalam Mariam Kampung Putat tapi aku tetap nak tengok Hanis dalam Aku Benci Mama hehehhe. Peminat tegar la katakan huhuhu. Menyampah betul aku dengan orang yang asyik nak kutuk Hanis kat FB tu. Kalau tak suka Hanis kenapa LIKE fanpage Hanis Zalikha?


10 comments:

  1. oh,pernah tgk iklan..pasti tgk lps ni..hehe..sejak2 dh kawen ni rajin sungguh melayan drama..kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. tak minat la bola. tau result cukup ler. :)

    ReplyDelete
  3. go mesia go! hehe

    ReplyDelete
  4. dia like sebab nak kutuk la kot..ekekek

    ReplyDelete
  5. yeayy!! 1 page 2 post! hehe ok i pon suke hanis coz dia cute mcm i..kbhai

    ReplyDelete
  6. Alamak tgk tgk pun cerekarama.. asyik layan mama. rugi2

    ReplyDelete
  7. Tak tgk pon. Tapi best sbb m'sia menang.

    ReplyDelete
  8. Hanis ni Dezee tgk dalam memberku najwa dulu..lakonan dia biasa la..kalau dia serius dia practice la..kalau x..lantak dia la..hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memberku HAWA la sayang oi :P

      Delete
  9. yg kutuk tu sebenarnya diorg jeles tu...biarla dah rezeki dia kan..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...