2 February 2015

Macau



Sayonara Malaysia sayonara Kuala Lumpur sayonara Selangor!!! Esok pagi buta aku nak terbang ke Macau weeeeeeeeeeee.. Flight Air Asia pukul 6.30 pagi dari KLIA2 ke Macau International Airport.

Doakan perjalanan aku dengan husband tercinta selamat ye :P Al-maklum la sekarang ni musim kapal terbang hilang dari radar. Kawan aku siap tanya lagi 'tak takut ke naik kapal terbang?'. Bagi aku kalau kita memang ditakdirkan 'pergi' pada tarikh tu memang tak boleh lari la. Kita tengah tidur pun boleh pergi.

Tak sabar nak sampai Macau. Kalau ikut ramalan cuaca suhu kat sana esok 17°C. Pergi sana 3 hari 2 malam hmmm macam kejap sangat kan? Tak apa la yang penting dapat pergi Macau lalala.

Lepas balik dari Macau nanti aku share sikit pengalaman pahit manis kat sana ek. Tak nak la pengalaman pahit nak yang manis-manis je.

Adios!


2 comments:

  1. hai dear..kiter nak ole2 ..hiks

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah selamat pergi dan balik

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...