20 April 2016

Dixit Board Game


Hola!



Sekali main terus jatuh cinta dengan board game ni. Uols pernah tak main Dixit board game ni?? Pernah takkk??!! Mula-mula kawan ajak main rasa malas je. Masa kawan ajar pun aku rasa blur. Apakemende la ni kan? Hahahaha.

Bila dah start main aku rasa eh macam seronok je. Haa betul la uolsss memang seronok gila hahaha. First time main Dixit tu main bertiga je. Main bertiga kurang sikit seronoknya sebab kita macam boleh agak mana satu kad kawan kita hahaha.

Tengahari kang aku nak main lepas lunch weehoooo!!

Kawan aku beli Dixit board game ni kat Taobao RM17. Murah je uolssss!! Aku pun dah order satu nak main dengan anak buah and kakak abang sekali hahaha.


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...