21 April 2016

Garlic Bread


Hola!

Hari ni I nak kongsi GARLIC BREAD recipe hehe. Garlic bread ni hubby yang buat. I tolong tangkap gambar and upload kat blog je hehehe.


Bahan-bahan:

Bawang putih
Daun parsley
Buttercup
Garam (optional)
Roti


Cara-cara:

Bawang putih dicincang halus. Nak tumbuk pun boleh kalau tak nak tergigit hirisan bawang putih tu. Cairkan butter dan masukkan bawang putih, garam dan daun parsley. Sapu atas roti dan bakar dalam electric oven.


Ni la dia garlic bread tu sedap gila T.T

Thank you hubby muahhhhhh!!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...