20 June 2016

Galaxy Macau


 Halo!

Selepas check in kat Sheraton Macau Hotel, aku dengan husband meneruskan perjalanan ke Galaxy Macau. Jalan-jalan cuci mata o.o Galaxy Macau adalah sebuah hotel dan dalam hotel tu ada shopping mall haha. 


Masuk pintu je dah terpukau.





Susah nak cari makan sebab menu dalam tulisan cina T.T Nak makan kat sini pun kena beli kad top up. Sini tak terima cash ye mak cik mak cik sekalian.


Watson Baby!!!!!!!!!!!!!!!! Malaysia takde lagi haha.


Cantik.


Cantik!!!




Jalan kejap je sebab takde apa yang menarik kat sini. Dah la cuaca sejuk gila kat luar kat dalam mall pun sejuk nak mati T.T Dari Galaxy Macau aku dan husband naik shuttle bas ke Sand Cotai Central. Nak balik hotel nak tidur puas-puas lol.


Senang gila nak bergerak ke sana sini sebab memang banyak shuttle bus. So jimat duit untuk transport.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...