3 May 2012

Director Cut + Wash + Blow @ Lens Droom Studio.



Sejak dari Januari lepas aku cakap nak gunting rambut tapi tak gunting-gunting. Rambut dah panjang tahap dewa dah. Kawan-kawan pun dah rimas tengok rambut aku haha.


Dah call Lens Droom Studio nak buat appointment pada 28/4. Tak pasal-pasal kena cancel sebab Bersih 3.0 heh! Ok fine. Aku pun delay la tarikh tu kepada 1/5. Public holiday tuuu nasib baik Lens Droom Studio buka :D YAY! YAY!


Service sangat-sangat bagus. Stylish kat Lens Droom Studio, Jonas Ton sangat peramah and very polite tau. Comel pulak tu bhahahahaha. 


Jonas Ton siap beri cadangan jenis fesyen apa yang sesuai dengan bentuk muka dan fesyen terkini. So kalau korang nak gunting rambut and tak tahu fesyen rambut yang sesuai, korang pergi la serbu Lens Droom Studio ok. Daaa~

Address :

Lens Droom Studio
1-12, Dataran Pelangi Utama,
Jalan Masjid, PJU 6A,
Pelangi Utama, Selangor.
Tel: 03-77253766
H/P: 016-6003766
Facebook: Lens Droom Studio


1 comment:

  1. wah. promte salon pula iyee. hehehh

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...