12 June 2012

Prometheus



Sebuah filem science fiction dari pengarah Ridley Scott. Beliau juga merupakan pengarah filem Alien pada tahun 1979. Ho hokay aku mengaku aku tak tengok Alien masa tu aku tak lahir lagi hakhakhak! 


Filem ni lebih kepada pengembaraan science fiction yang sarat dengan drama mencemaskan dan membuatkan kita teruja nak tahu apa yang akan terjadi seterusnya. Insiden demi insiden berlaku membuatkan penonton ternanti-nanti misteri yang menyelubungi planet mereka singgah.



Cantikkan planet ni? 


Beberapa karakter Aliens yang dijadikan bahan untuk membunuh beberapa karakter memang menjijikkan dan luar biasa.

Fuhh hebat filem ni hehehe.


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...