1 March 2013

Bio-Oil Berkesan Ke??



Bio-Oil : Specialist skincare for

Scars
Stretch Marks
Uneven skin tone
Ageing skin
Dehydrated skin

Parut

Bio-Oil membantu memulihkan kembali pelbagai jenis parut akibat pembedahan, kemalangan, melecur, gigitan serangga, kulit tercalar dan kesan demam campak.

Regangan kulit

Bio-Oil membantu memulihkan kulit bermasalah akibat kehamilan, tumbesaran peringkat remaja yang cepat serta kehilangan dan kenaikkan berat badan yang mendadak.

Warna kulit tidak sekata

Bio-Oil membantu menghilangkan kesan-kesan pigmentasi dan kecelaan kulit akibat ketidakstabilan hormon, penggunaan produk pencerah kulit atau pendedahan kepada cahaya matahari yang berlebihan.

Cara penggunaan

Dua kali sehari untuk tempoh minimum 3 bulan. Menyerap dengan cepat, tidak meninggalkan kesan minyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Kandungan

PurCellin Oil, Vitamin A dan E, minyak Calendula, Lavender, Rosemary dan Chamomile.



p.s : menangi 2 pass untuk menonton The Call dan Django Unchained premiere screening di SINI!

17 comments:

  1. kawan2 kita cakap berkesan utk strechtmarks masa pregnant.

    ReplyDelete
  2. nini penah pakai bio oil...tapi disebabkan kurang sbar..tinggal cam tu je..hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ni mesti no sebab malas nak sapu kan kan?? :P

      Delete
  4. perghhhhh..lame x dtg comel siak blog makcik nih! haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi pakcik!!! i miss u!! :/

      Delete
  5. oh,oh..bio-oil pula :))
    ni yg nk terpengaruh ni :P

    miss volvo, komen awk kat entry sy psl supplement tu kan, sy dh beli vit c 21 century tu..tp kenapa tiap kali bgn tido sy jd sakit tekak pastu skrg ni selsema teruk :( sy stop mkn vit c tu xde sakit tekak dh :( mmg mcm tu ke eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuaca panas lepas tu kau kurang minum air sebab tu kot tekak kau sakit. tekak aku ok je. bertambah2 kuat immune system aku hihi

      Delete
  6. taktau la berkesan ke tidak,sbb akak ni kejap pakai kejap tak,tp kali ni kena pakai la balik nanti perut tak cantik pulak

    ReplyDelete
  7. So far akk pakai ok, tek der plak kesan.

    ReplyDelete
  8. Hehe..Dezee dah 1okg turun..boleh pakai ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow camne kau buang 10kg?? ni yang aku jeles ni! :/

      Delete
  9. memang berkesan ..ce try..

    ReplyDelete
  10. peyooottttt CiM ada Stretch Marks, hasil 2 hero...hurmmm biarlah, tak berapa nampak kotttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nampak? tapi suami akak nampak!! ops HEHEHE

      Delete
  11. semoga semuanya berakhir dengan selamat...sayang sabah....

    ReplyDelete
  12. kita masa pregnant sapu jgk tapi xberkesan..ishh degil betul stretch marks nie..xpe lah sedapkan hati bukan senang nk de corak kat perut..btw salam perkenlan

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...