14 March 2013

The Call Review



Genre : Thriller       Running Time : 1 Hours 30 Minutes

Jordan (Halle Berry) operator 911 telah menerima panggilan kecemasan daripada seorang remaja perempuan yang keseorangan dirumahnya yang diceroboh. Jordan menggunakan segala strategi yang ada untuk membantu remaja tersebut mengelak daripada pemangsa sementara menunggu ketibaan polis namun Jordan gagal.

Mencemaskan. Jalan ceritanya semudah abc dan kita boleh agak apa yang terjadi seterusnya :P



Heyyy PEREMPUAN diluar sana harus tengok movie ni!


20 comments:

  1. Bestnya tgk wayang free..hehe

    ReplyDelete
  2. Laaaa...patutlah lama tak nampak kamu kat umah akk...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang saya tak boleh masuk blog akak dunno why :/

      Delete
  3. mcm lbih krng dgn cite apa ntah dulu, laki psiko cmni gak dok kacau ppuan tu tinggal sorg2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang kot tapi dalam cite ni perempuan tu kena kidnap HEHE

      Delete
  4. lama tak tengok halle berry berlakon. kalau menang GI Joe best la. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARRGHHHHHHHHHH tak suka HALLE BERRY :/

      Delete
  5. 2 stars jer? Xmo tgk..Dezee dah tgk Oz.Boring..hahaha..like i said.Different taste kan vol. But im sure you taste is better than mine..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. BORING? HAHAHAHHAHA best hape :P eh best sebab tengok kat IMAX 3D kot? HIHI

      Delete
  6. Kat office aku lagi lah, semua benda pun tak dapat nak surf. Ceitttt. Weyy rindu

    ReplyDelete
  7. 2 bintang je???:P

    ReplyDelete
  8. wei shalee..awat 1 page 1 post?? penat jari cek tekan button older post ni ha..btw, nice 2nd pic.muahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje nak bagi jari kau penat WAHAHAHAHAHAHHAHHHHA!

      Delete
  9. hari tu tgk kat astro citer cat woman halle barry berlakon..body cantik tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAK MINAT HALLE BERRY!!! :/

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...