22 August 2012

Makan @ Shimino Japanese Crepes 1 Utama

Halo?


Weols nak tengok wayang kat GSC. Masa tu nak tengok Prometheus kot? Iolss pun dah lupa la uolsss hihi. Beli tiket movie untuk tengah malam so banyak lagi masa terluang. Weols pun jalan la pusing 1 Utama dari atas ke bawah. 



Bosan menunggu buifrin pun ajak makan Simino Japanese Crepes. Yahooo! Biasa bab-bab makan ni saya suruh boyfriend yang pilih sebab boyfriend lebih tau mana yang sedap heee. Boyfriend pilih VANILLA ICE CREAM with FRESH STRAWBERYY and MILK TOPPING. Sedappp! Satu lagi SEAFOOD MAYO nyum nyum!!


Lepas tu weols cuba perisa lain, BANANA + ICE CREAM + CHOCOLATE TOPPING. Sedap juga tapi macam kureng sikit. Macam ada yang tak kena dengan chocolate topping tu. HEHEHEHEHE. Kureng tapi makan tetap makan. Makan sampai licin :P


Lepak sambil makan-makan tak terasa sangat menunggu.


1 comment:

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...