4 September 2012

Makan @ Little Penang Cafe


Little Penang Cafe

Little Penang Cafe @ The Curve sangat bersih dan selesa. Ruang besar dan pengudaraan yang baik dan segar :P Tak macam kebanyakan restoran lain kat The Curve yang sempit.


Luas dan selesa :)

Hiasan serba serbi kekurangan, meja dan kerusi yang biasa-biasa saja tapi ok la aku suka, tak sakit mata memandang *wink wink*


Antara menu yang ada

Menu piliihan tak berapa nak banyak tapi apa yang dah sedia ada nampak menyelerakan perut yang berkeroncong *wink wink*


Ini yang kiteww makan

Makan sikit camni pun dah cukup mengenyangkan ho ho ho! Size makanan memang besar. Makanan ni kalau share untuk 3 orang pun boleh *wink wink*


Air tebu dan Cendol

Kiteww order 1 jenis minuman je sebab kebiasaannya aku minum air kosong :) Red Ruby pun ada tapi dah terlanjur 'ter'order cendol :P


 
Assam Laksa

Actually aku order Siamese Lemak Laksa tapi waiter tu dah tersalah hantar. Aku pulak tak kenal rupa Siamese Lemak Laksa so aku makan je la ha ha ha! Tengah aku sedap-sedap makan 'Siamese Lemak Laksa' tu, waiter  datang hantar Siamese Lemak Laksa yang sebenarnya ha ha ha! Tapi kan Assam Laksa kat sini sungguh yummeh sebab kebiasaannya aku tak makan Assam Laksa :P


Aromatic Chicken Set

Aromatic Chicken Set untuk si teman lelaki (heh). Ayam tu dimasak dengan dark soya sauce and mushroom. Hmm sedap tu ok ok la takde la wow sangat :P Yang sebelah kiri tu Bok Nee atau lebih dikenali Black Hingus Fungus Kerabu. Sebelah kanan pulak Ju Hu Char *wink wink*


Anak sapa makan sampai licin ni??

Burp, hehehehhehehehe


2 comments:

  1. assam laksa kat situ mmg sedap :)

    ReplyDelete
  2. Aromatic chicken set tu sgt menyelerakan.. berapa harga dia? nmpk mcm mahal je restoran ni ;D

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...