6 September 2012

Selipar Adidas Selipar Nike Mana Satu Jadi Pilihan Anda?

Hiloo?


Balik dari office tadi singgah pasar malam tepi rumah. Pasar malam tu ada hari khamis je, hari lain memang takde. Pasar malam kecik je takde la besar gedabak macam pasar kat Taman Tun Dr Ismail tu. Gerai pun tak sampai sepuloh. Lepas beli makanan untuk dinner aku pusing-pusing jap. 

Selipar Made In Thailand 

Pusing sana pusing sini. Lepas tu singgah gerai jual selipar. Macam-macam jenis beb. Selipar Facebook, selipar Tagged, selipar Skype, Flipper and macam-macam lagi la. Dalam semua jenis selipar tu, selipar ni jadi pilihan aku. Bukan Adidas bukan Nike ye hoho. Murah je RM10 hiks!

Rusa santa claus yang comel :) 

Aku suka warna selipar ni, coklat dan beige. Pakai la selipar untuk kesihatan kaki :P Jom ramai-ramai pakai selipar :)


2 comments:

  1. comel. selipar tetap jd pilihan. tak sakit kaki. ;)

    ReplyDelete
  2. Gambar kijang ya! Macam lambang Bank Negara pulak. Kelasss....
    Hehe...


    Yerima kasih follow laman ckLah.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...