22 October 2012

Law Of Attraction



Percaya tak Book Xcess adalah kedai buku paling murah di bumi KL? Percaya la kawan-kawan tiada penipuan disini ^^ Book Xcess terletak kat Amcorp Mall, Petaling Jaya :)


Law of Attraction : The Science of Attracting More of What You Want and Less of What You Don't 

Buku pertama yang aku beli untuk tahun 2012 dan mungkin juga buku terakhir untuk 2012 HAHAHA! Kat MPH, Popular dan Borders buku ni berharga RM49.90 tapi kat Book Xcess cuma RM17.90 JE!! Gile murah kan kan??


Sebenarnya Law of Attraction ni aku dah pernah baca kat library office lama tapi tak habis baca so aku terpaksa la beli sebijik ^^


Buku ni sangat bagus tau. Cara penyampaian pun mudah difahami dan menarik. Bayangkan la sorang yang bukan ulat buku separti saya dah puji melambung buku ni bagus, maksudnya buku ni BENAR-BENAR bagus!! Kalau masih tak percaya baca SINI ye ^^


Beli buku satu je tapi resit mak ai panjangnye!


4 comments:

  1. nice book!bagus bagus :)

    ReplyDelete
  2. hahaahhaha CUTE laa gilfrin dye ;))

    ReplyDelete
  3. thanks info,pe pun kim slam pada buifren. Dari TA

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:45 am

    Yes! Finally someone writes about bail bonds.
    Check out my blog post las vegas bail bonds

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...