23 October 2012

Makan @ Auntie Anne's




Auntie Anne's @ Mid Valley Megamall yang sentiasa dikerumuni manusia-manusia hidung belang yang kelaparan.




Jumbo Cheese Dogs. Makan satu lepas tu dah tak boleh makan benda lain. Sungguh mengenyangkan ;)


Caramel Almond Pretzels. Cecah dengan sos caramel nyamnyam.


Auntie Anne's Chezzy Turkey Pretzel sedap bila dimakan panas-panas. Dah sejuk liat sikit. Tapi saya tak makan pun saya bawa balik rumah sebab dah kenyang makan Jumbo Cheese Dogs :P



Hmm makanan kat sini takde la wow gile biasa-biasa je :)


9 comments:

  1. boleh kenyang ke makan Jumbo Cheese Dogs tu? kalau aku makan x kenyang camne ? (^^)"

    ReplyDelete
  2. terliur da , memanng sedap kan !!

    ReplyDelete
  3. alamakk...lama dah tak perkena nih!

    ReplyDelete
  4. teringin nk try tp xtau apa yg best..

    ReplyDelete
  5. dapppnyeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  6. sedapnya caramel almond pretzel tu..lama akak tak makan

    ReplyDelete
  7. kita suka auntie anne's chocolate stick. makan panas2. perhhh..

    ReplyDelete
  8. sukaaaa jumbo cheese dogs tuu tp mkn confirm xpernah habes heeeee ;)

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...