19 October 2012

Makan @ Station One








 Strawberry Apple Orange & Lavender Milk Tea :d

 Potato Wedges :d

Sedap!

Tadaaaa!!

Lepak Station One sambil layan movie korea ape ntah tajuk movie tu lupa pulak :d Hmm hari ni ngantuk gile babi.

Hmm nak luah perasaan jap, bengang la kalau berborak dengan orang yang tak pandai tapi suka buat-buat pandai and suka pandang rendah kat orang lain macam diri tu pandai sangat.

K la good night!

8 comments:

  1. Temptinggg. Arghhh bestnya dapat makan makan

    ReplyDelete
  2. biasa ar tu manusia kan..ade yg ok ade yg x ok.kalo jumpe yg x ok tu mmg rase nak kasi penampor je kan..haha
    tapi strawbery apple orange..seriously?? kena try nnt ngan cik gefren :)

    ReplyDelete
  3. lavender milk tea, macam sedap bunyinya

    ReplyDelete
  4. lain kali jangan borak dengan orang cenggituu.
    haaaa
    >.<

    ReplyDelete
  5. salam miss..ade cite miss kt blog nad..
    http://syarifahnadiaaljufry.blogspot.com/2012/10/10-blogger-terbaik.html

    ReplyDelete
  6. wak pon sukak potato wedges.. ehheEE

    ReplyDelete
  7. cam sedap je makan

    ReplyDelete
  8. potato wedges dye mmg terbaikkn heee ;))

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...