11 November 2012

Bahaya Anak Ikan!!!Satu ketika dia mempunyai segala-galanya dalam hidup seperti diidamkan kebanyakan wanita berjawatan besar, keluarga bahagia dan sihat tubuh badan tetapi angkara hobi jeliknya menyimpan lelaki muda untuk kepuasan nafsunya, ‘aset’ berharga itu hilang daripadanya hidupnya.

Episod hitam wanita berusia 53 tahun dikenali sebagai Jun ini bermula apabila dia disahkan menghidap penyakit Aids pada 2009 selepas dijangkiti kuman HIV daripada seorang daripada tiga ‘anak ikan’ yang ‘dibelanya’ sebagai pemuas nafsu.

Khuatir penyakit itu diketahui umum, dia mengambil keputusan meletak jawatan sebagai pegawai atasan di sebuah agensi kerajaan di selatan tanah air.

Pada masa sama, dia diceraikan suami yang turut memisahkannya dengan tiga anak selepas mengetahui penyakit itu diperoleh hasil hubungan terlarang.

Sumber : Harian Metro :P

4 comments:

 1. naa cop pix depan skali... ;)

  ReplyDelete
 2. Well what should I said more. Dia yang tempah padah tu. Bersyukur lah pada Allah, semoga kita dijauhkan dari sifat bongkak macam dia.

  ReplyDelete
 3. ohh..da bace dah kes ni kat paper pagi td. sedih betul..perkahwinan spttnye berlandaskan Islam. barulah aman dan bahagia.

  ReplyDelete
 4. Auwwwww...hahaha...

  ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...