9 June 2013

Makan @ Plan B

Halo?

Menu dah cukup comel dah tapi kan gilfrin lebih suka menu yang ada gambar lebih senang nak pilih :P


Gilfrin nak cuba Macchiato tapi pelayan tu kate Macchiato tu dalam gelas kecik je. Gilfrin tak jadi la order nanti gilfrin minum tak puas haha! Alaaa gilfrin baru perasan ada Affogato. Tak pernah coba Affogato :/ Takpe takpe lain kali boleh coba.

Mocha & Vanilla Milkshakes ^^

Vanilla Milkshakes tu buifrin punye. Sedap! :)


Mocha comel gilfrin punye HEHE :B


Grilled Miso Seafood Salad ^^ 

Gilfrin suka gila salad ni. Sedap gilos. Citt dalam menu kata ada asparagus. Mana? Mana? Mana asparagus tuhh? Yang tak suka makan wasabi ha jangan order salad ni sebab ada wasabi :P


Prime Beef Pie ^^

Beef Pie buifrin punye. Yummy :B


Soft Shelled Crab & Avacado Burger ^^

Ni burger gilfrin. Besar gilos. Besar takpe. Buifrin boleh tolong habiskan haha! Sedap gak. Tapi avacado tu macam tak berapa nak elok :/

Ha burger ni pun ada wasabi. Nasib baik la gilfrin and buifrin ni jenis yang makan wasabi. Kalau tak fuhh RUGIIII haha :P

Buifrin dan gilfrin makan dalam agak tergesa-gesa sebab tempat ni nak tutup haha!

Sekian terima kasih! :D


12 comments:

  1. wow....tiba2 saya rsa lapar...hehehe

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sedapnya :D

    ReplyDelete
  3. rasa macam suasana klasik di sini, tp x pernah makan kt situ pun.

    ReplyDelete
  4. apa yang no2 di menu tu ek.. nak kata bilangan x kot sebab selalunya bilangan kan tersusun..hehe

    ReplyDelete
  5. beger tu buat aku lapar malam2 nie..hehe
    sedappp bertingkat2

    ReplyDelete
  6. die punye serve memang buat aku terliur la volvo...

    ReplyDelete
  7. Vol..asal u mkn rumput? Hahaha

    ReplyDelete
  8. bercandle light dinner kah? hehe nape menu dia sume ade wasabi?

    ReplyDelete
  9. Lapar. Tal lunch pon tadi...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. sedap tgk makanan nih...bg akak lapar je

    ReplyDelete
  11. ala takde gambar tak syok la nak memilih. huhu..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...