18 June 2013

Makan @ Food Republic

Lunch hari ni uols nak melantak hape? Bagi yang dok fikir dari tadi tak tahu nak makan hape jom layanzz gambar makanan dibawah kot-kot boleh mencetuskan idea. Bahahahaha!

Fish & Chips ^^

Rasa kurengzz. Bau minyak kuat. Ikan tu rasa minyak yang dah diguna 624795852301248 kali.


Yong Tau Foo ^^

Ok sedap. Tak banyak nak komen. Haha.

Chicken Karaage ^^

Sedap tapi ayam tu agakzz masinzz :/

Aizzz kazang ^^

Hmm ok ok la :P

Oh k, uols dah dapat idea nak makan hape?

Hmmm

Tengahari ni iols makan biskut kering je uoolllsss T.T


12 comments:

  1. yongtau fu satu..ais kacang atu ye...

    heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboih akak ingat ni mamak ke? HAHAHHA!

      Delete
  2. fish n chips my fav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fav eh? tapi jangan cuba makan tau fish & chips kat food republic ni tak sedap bau minyak basi :/

      Delete
  3. Mee Bandung Daging di Deli bersama peach tea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deli france or deli oasis?

      Delete
  4. nk mkn yong tau fu!!!

    ReplyDelete
  5. kita terliur ais kacang tu.. nakkkk..

    ReplyDelete
  6. tengok kacang bertaburan...

    peeergh!

    ReplyDelete
  7. aishhh..upload menu sedap2 xkan lunch biskut jee..kikiki

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...