21 June 2013

Ular Tedung!!!



Binatang tak berkaki menakutkan, binatang banyak kaki pun menakutkan.

Ish.

Officemate aku terjumpa anak ular tedung dalam bilik fail!! Anak ular tedung okehh!! Kalau ada anak ular dah tentu la mak ular pun ada!! Cuma pada masa kejadian kawan aku cuma ternampak si anak. Si mak belum di temui. Biasanya kalau ular bertelur takdenya bertelur sebiji je mesti bertelur berbiji-biji!!! Ew takut tahap fobia.

..Ular meletakkan telurnya di lubang-lubang tanah, gua, lubang kayu lapuk, atau di bawah timbunan daun-daun kering.. - wikipedia.

Dah la bangunan office aku ni bangunan lama. Buruk pulak tu. Bukan ular je yang suka hantu pun suka T.T Sebelum ni pak cik guard terserempak dengan hantu bermata hijau kauuu huuuu serammm!!

Pihak JKR pun pernah keluarkan satu surat yang menyatakan struktur bangunan ni bahaya tapi disebabkan 'kemiskinan' kami tetap setia berada di sini. Sobsob.


12 comments:

  1. yooooo! sy mmg fobia ular..haiwan lain xpe jgn ular..huhu..

    ReplyDelete
  2. nak repair ke, bos aku specialist... kikikiki

    ReplyDelete
  3. homaigod!!!
    scarynye tmpt keja kaw noks!

    ReplyDelete
  4. uih..bahaya nya...miskin pun kena la buat sesuatu..tak boleh biar tu..heheh

    ReplyDelete
  5. eeuww..kalo aku dah lama hntr notis berhenti. mungkin keluarga ular sekampung sedng berparti liar sekarang.

    ReplyDelete
  6. Gaji u tinggi vol..sbb tu company u sakit.hahahaha.

    ReplyDelete
  7. eee takutnya.. awak hati2 k.

    ReplyDelete
  8. ya ampun..ade ular kat ofiz? bahayanya..nasib baek belum ade kemalangan lagi..

    ReplyDelete
  9. weyhh seramnya.. huhu
    hantu segalanya pun ada

    ReplyDelete
  10. ishhh...bahaya babe, ular tedung tu. baik berhati2 takut maknya datang cari anaknya balik

    ReplyDelete
  11. bahaya ni..bila dah kaya nanti minta bos pindah okay

    ReplyDelete
  12. hukhuk.. takut kot dengan ular ni. hati-hati tau.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...