26 June 2013

RHB Bank Menyusahkan!



Jumaat lepas aku terima SMS daripada RHB. Dalam SMS tu menyatakan aku dah menang sepasang t-shirt I Love RHB. Oleh kerana masa tu aku takde apa-apa urusan kat bank aku pun malas la nak pergi bank semata-mata nak ambil t-shirt free tu. Tak kuasa aku.

Semalam gaji dan kebetulan aku nak keluarkan duit. Dah alang-alang nak keluarkan duit baik aku ambil je t-shirt tu sekali. So aku pun pergi la RHB. Ambil nombor. 1045 nombor giliran. Tunggu tunggu dan tunggu. 20 minit tunggu. Ah biasa la bank. Aku sejukkan hati.

1045.

Ha giliran aku.

Perempuan kat kaunter tu minta salinan IC. Biar betul perempuan ni. Nak ambil t-shirt free pun kena bagi salinan IC? Dalam SMS suruh tunjuk SMS kat kaunter je tak cakap pun SILA BAWA SALINAN IC. 

Aku terus blah.


11 comments:

  1. Laaaa...mcm tu plak. Sabar jer lah.

    ReplyDelete
  2. boleh pulak mcm tu..u x argue ke? huhu..

    ReplyDelete
  3. dulu kereta mak aku laon ngan RHB
    masa bayar duit bukan main senyum lagiii
    masa aku nak ambil geran
    diorg buat muka macam vavi!!
    lepas tu ckp geram aku xda
    then lama aku cangak ngan muka hangin boley bg tahu geran dah pas dekat orang lain...
    hangin gila babi aku senang2 pass kat org lainn
    ckp lebih kurang plakkk..
    then aku call cina yg aku beli keta dulu tnya da x dia ambil coz dia cakap owner kedai ambl..
    si tokey tu boley suruh aku call balik esok dia cek dulu.. skali aku maki berambur,.. dan2 dia cek lepas 10 minit dia call balik cakap ada..
    kena la ngan aku ko ambil gran keta aku x inform dgn bank macam bewak perangai huwawawa
    sabar je la..
    Panjangkan komen aku

    ReplyDelete
  4. so, tak amik la t-shirt tu? takpe la t-shirt je pon kan:)

    ReplyDelete
  5. laa..macam tu pon boleh? nampak sgt nk kasi tp x ikhlas..hehehe

    ReplyDelete
  6. tak payah amek la macam tu... huahua...

    tp adik... mmg bnd2 mcm tu mmg kena ada salinan ic pun...

    utk rekod katenye...

    ReplyDelete
  7. selalu bank memang mcm tu. suka xbag tahu awal2

    ReplyDelete
  8. Uish..garang jugak u ni vol

    ReplyDelete
  9. bole pulak mcm tu kan...

    ReplyDelete
  10. kereknya customer service rhb tu..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...