25 September 2014

Equalizer




Semalam I dengan boipren pergi tengok movie  kat TGV One Utama. Tengok The Equalizer. Heronya Denzel Washington. 2 tahun lepas I tengok dia berlakon dalam Flight. The Equalizer ni BESTTT!! Nak baca review you all boleh baca kat SINI.

Masa tengah beratur nak collect tiket kat kaunter Churp Churp tiba-tiba perut I memulas. Nak sangatttt pergi toilet tapi sayang pulak nak tinggalkan barisan. Dah beratur panjang lama pulak tu. Kang terpaksa beratur semula. Tak pasal-pasal dapat seat depan sekali. I pun tahan je la. Sampai seram sejuk badan menahan hahaha.

Yang kelakarnya masa dalam cinema blogger yang duduk sebelah I tu penakut. Kalau perempuan penakut bagi I perkara biasa la. Lelaki penakut? Geli hati I haha. Masa part bunuh membunuh tu blogger tu siap tutup telinga and jerit-jerit. Hahaha. Takpe la boleh teman I menjerit sekali haha.

I ni penakut so I ni memang beruntung la dapat boipren bukan jenis yang penakut. Hehe.


3 comments:

  1. Honestly I x plan pun nak tgk..tp ramai feedback best..so here I am at tgv seremban 2.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay! so amacam? best tak? :P

      Delete
    2. Boleh la..xxder beza sgt dgn taken.hahaha.

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...