24 September 2014

Kahwin : Pelamin



I dengan husband tak sanding. Takde renjis-renjis. Wedding reception I sangat la simple. Makan beradap je atau pon orang panggil makan untuk menyambut menantu.

Semua ni hasil tangan mama (MIL) dan wedding planner. I dengan husband duduk diam-diam je haha! Tema dewan sepatutnya white and gold tapi diubah saat akhir. Kain alas kerusi tetamu tu sepatutnya warna putih tapi macam tak sesuai je kan? Ha sebab tu la tema dewan ditukar kepada black and gold.


4 comments:

  1. Mine pun nnt bakal do the same.tp I buat kat kg. 350 je. U nk dtg vol? Tp I bgtau.kg I byk taik lembu and kerbau.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 350? ok la tu. jemput family and teman rapat je kan? sederhana tu lebih baik :D kampung u banyak taik lembu & kerbau? hahahaha!

      Delete
    2. I dont have a lot of friends vol..you and other bloggers consider as teman rapat gak.bring your husband k.

      Delete
  2. cantik la konsep ni,akak dulu pun simple je,buat kt kg je

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...