1 October 2014

Annabelle



Before The Conjuring there was ANNABELLE.. hohoho.. yang dah tengok The Conjuring tu mesti teruja nak tengok Annabelle, betul takkk?? Hahaha. Sama la macam aku.. excited gila kot haha!

Semalam aku dengan boipren tengok Annabelle preview screening kat TGV One Utama. Dapat tiket free daripada nuffnang.com.my Tahun ni sama je macam tahun sebelum ni dapat banyak tiket premiere screening daripada Nuffnang (arigato Nuffnang!!). Cuma aku yang dah terlebih malas nak buat movie review haha.

Aku suka baca movie review kat blog NI.. Rajin gila blogger ni buat review panjang berjela-jela. 

Bagi aku cerita Annabelle ni ok la tapi tak seseram The Conjuring. Permulaan tu agak membosankan. Ending tu macam tak masuk akal. Aku bagi 2 bintang je dari 5 bintang :D


4 comments:

  1. Alaaaaaa tak best ke?
    Baru nak eksaited nak tengok.
    :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sikit sikit je :'( mula2 tu macam bosan sikit siap menguap2 lagi haha!

      Delete
  2. Replies
    1. huahua! tak nampak ponnnn :P

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...