1 October 2014

Menang BMW 3 Series!!



Pertama kali makan ice cream magnum gold terus jatuh cinta. Sodap gila ice cream ni. Masa aku beli ice cream magnum gold sekotak hari tu takde pulak apa-apa contest huummpphh! Ni tiba-tiba kawan belikan aku ice cream magnum gold sebab nak dapatkan code kat batang ice cream tu haha! 


Tapi yang hampehnya tak semua batang ice cream magnum gold ni ada code. Kira ikut nasib la. Beribu ice cream pon korang beli tapi kalau namanya bukan rezeki haa memang takde rezeki la tu. Tapi apa salahnya kita mencuba kan? Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang tahu? Allah je la yang tahu. Cehhh. Paling penting kita kena berusaha lebih heee.

Tengok la batang ice cream ni takde code huaaaaaaa :'( :'(

Haa korang yang tengah makan ice cream magnum gold tu kalau rasa-rasa tak yakin boleh menang or rasa malas nak ikut contest ni apa kata korang sedekah je code tu kat aku hahahahaha. Magnum gold je tau! Tak nak magnum classic tu. Tak nak tak nak hahaha!


2 comments:

  1. Penutup tin power root xnak vol? Eh..I nk bgi kad kahwin ni. How can I reach you? Email?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni power root nak bar code dgn resit je la hahaha :P

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...