7 October 2014

Kahwin : Menu & Cake



Babah (FIL) kata masa wedding reception aku tu babah tak nak hidang masakan melayu untuk tetamu. Babah nak chinese food sebab babah kata masakan melayu tak sedap hahahaha :P Aku dengan husband tak kisah pon menu apa. Apa-apa pon boleh aje. Mama (MIL) pulak kalau boleh nak masakan melayu tapi  bila babah dah kata macam tu so terpaksa la mama akur.

Pada mulanya mama nak buat wedding reception aku kat Subang National Golf Club sebab dewan kat sana lebih besar dan luas berbanding dewan kat Royal Lake Club. Mama kata boleh jemput lebih ramai saudara mara. Hmmmm tapi babah kata chinese food kat Royal Lake Club tu lebih sedap dari Subang National Golf Club so sekali lagi mama terpaksa akur hahahaha.

Satu kepala RM78. Last minute mama ubah fikiran, mama pilih menu RM89 seorang!

Ok ok cerita pasal cake pulak hihihi..

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Tu diaaa cake kesayangan beta hahaha. Aku dengan husband tak tahu menahu pasal cake bertingkek tingkek ni. Masa nak potong cake baru aku eh ada cake rupanya haha.


Cake ni mama tempah. Korang jangan tanya tempah kat mana sebab aku tak tahu huahuahua. Kalau tak silap cake bertingkek ni harga RM200.

Hmm wedding reception aku start 7.00 malam hingga 12.00 tengah malam. Sekian terima kasih kerana sudi membaca :P


4 comments:

  1. Replies
    1. kalau cake tu putih lagi cantik kot :)

      Delete
  2. cantik kek....rm200 kalau macam tu boleh kata mcm murah jugak lah....cantik plok tu...

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...