10 February 2015

Big Bad Wolf 2014


Alohaaaaaaaaaaaaaaa!!


Big Bag Wolf dah jadi salah satu aktiviti hujung tahun bagi aku dan boifren. Seronok dapat tengok buku berlambak dengan harga yang gila murah! Dan yang paling gila seronok kalau buku tu dah jadi milik kita aww!!


Lokasi tetap sama seperti tahun tahun yang lepas iaitu kat MIECC. Semalam last day untuk BIG BAD WOLF FIRE SALE aku memang nak pergi tapi bila fikir penat dan jauh tu aku pasrah huahuahua!


Ni buku yang aku dan boifren beli. Boifren aku ni tak habis habis dengan novel Stephen King aarghh! Best ke tak tu? Macam tak best je aku tengok. Berlambak kot novel Stephen King kat rumah -.-'

Buku boifren

World War Z
Cloud Atlas
Threat Vector
The Three Conered World
Sign Of The Gods
Salvation Of A Saint
Doctor Sleep
Cell
Bad Monkey
Amped
Micro
Under The Dome

Buku aku

Daughter Of Light
The Vampire Shrink
Flowers In The Attic
Mortal Instruments : City Of Lost Souls

Mortal Instruments yang aku rembat tu part 5 yang part 1 hingga 4 aku tak jumpa. Sakit hati tau!! Bila cek instagram ramai yang dapat kelima-lima buku tu huaaaaaaa!!!

Kena tunggu hujung tahun ni nak rembat part 1 hingga 4!!

2 comments:

  1. Aku tunggu semua buku ni jd movie lar..mls nk bc.

    ReplyDelete
  2. banyaknya beli buku...

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...