8 January 2016

Cuti Macau: Sheraton Grand Macao Hotel Cotai Central


Hola!

Semasa bercuti kat Macau aku dengan husband bermalam di Sheraton Grand Macao Hotel



Hotel ni memang meletop! Takde apa nak complaint la semuanya best hehe. Bila teringat Macau teringat cuaca sejuk kat sana. Suhu 13°C pun aku dah menggeletar menggelupur haaa macam mana la aku nak pergi bercuti kat negara bersalji ni? Hahaha.

Lobi hotel :)




The God of Fortune / O Deus da Fortuna





View dari bilik hotel O.O

Jommmm kite tengok dalam bilik hotel ;)












Harga makanan minuman ringan yang terdapat dalam bilik hotel ni.. Evian water, apple juice and orange juice masing-masing MOP40 (RM21++) and Coke MOP38 (RM20++).Yang lain tu baca la sendiri ye :P


Kite booked Deluxe je hehe. Tak tercapai di akal bermalam di Presidential Suite mahal woiii MOP$20,838 semalam!! Oh ye matawang Macau ialah Macau Pataca ;) Nak dapat harga murah you all kena book hotel melalui Agoda.com je hahaha.


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...