21 April 2017

Zalora Voucher Code 2017 (No Expire Date)


Hola guys!


Lama gila I tak update blog cehhh ayat yang dah basi hahaha. Hmm rasanya dah berbulan kot? Busy dengan family busy dengan anak contest/giveaway kat Facebook and Instagram hahahaha. Puasa dah dekat dah. Lepas tu nak raya alahai puasa pun tak ganti lagi T.T

Cakap pasal hari raya ehemm.. You guys dah shopping untuk raya ke? I dah start nak shopping ni hahaha. I shopping baju raya kat Zalora je. Zalora kan banyak SALE fuhhhh banyak murah!! Murah dari pasaran! Kalau you guys nak shopping you guys boleh guna voucher code ZBAPQA5T untuk 15% off with NO MINIMUM PURCHASE!!!

Oh ye voucher code ni takde expire date so you guys boleh guna bila-bila masa and you guys boleh share dengan your family and friends la :)

Happy shopping guys!!!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...