11 May 2011

Bila Dah Terover Dose Sleeping Pills!

Putus cinta? Tak nak hidup?

Nak bunuh diri?

Telan pil tidur? Fikir 100 kali!!

Ni la akibatnya telan overdose sleeping pills!!








8 comments:

  1. euwww. mana kau dpt duh gamba ni ?

    ReplyDelete
  2. @ Suffiakmal

    Orang email kat aku hihi

    @ Eliana Zailan

    Yup seram gile2! Jgn berani cuba!

    ReplyDelete
  3. lagi satu , kawan yg email kat kau tu kerja bahagian forensik ke weh ? kalau dia keje forensik, boleh tak bg email dia kat aku, aku nak contact dia la, sbb aku cadang degree nanti aku nak amek forensik. can meh ?

    ReplyDelete
  4. @ Suffi

    Weh kawan aku just fwd email je. Dia takde kaitan dgn forensik2 nih haha! Serious ke ko nak amik deg forensik??

    ReplyDelete
  5. Eh lupa pulak aku rasa kejadian ni kat Thailand kot. Tgk je la uniform yg dorg pakai tu mcm pelik je

    ReplyDelete
  6. serius la aku nak amek forensik. nape ?

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...