13 September 2011

R'nie Beauty Care Complex Asia City KK


Cerita ahad baru baru ini.

 9/11 : 11 September 2011.

Tarikh keramat bagi aku dan rakyat US. Semua orang ada keinginan untuk mencuba sesuatu yang belum pernah di cuba. Begitu juga aku dan Liz hehe.

Alkisaaaahhnyeeerrnyerrr

Aku dah berpakat dengan Liz pergi spa.

Ini saya. Sila percaya. 


Today's Deal : 80% OFF for Full Body Massage (60 Mins) + Jacuzzi (20 Mins) + Foot Spa (30 Mins) @ R'nie Beauty Care (Complex Asia City) for only RM38.00 instead of RM188.00!

Kalau kau baca deal kat atas ni mesti kau tertarik kan? Takkanlah aku sorang je yang cair kot? Yup bukan aku sorang je. 189 baucer telah berjaya di jual :P 

6 hari sebelum aku dah ingatkan Liz supaya call R'Nie Beauty Care untuk buat temujanji 9/11 10AM. Liz yang drive so dia kena jemput aku kat rumah pukul 915. Dari Likas ke Asia City jalan tak jem. Biasa la ini KK bah bukan KL. Akibat terlalu ghairah untuk bermassage Liz tersalah jalan pulak.

Tukang urut tu aku panggil kakak aje heh! Tukang urut Liz namaya Niki. Selepas sejam berurut indah khabar dari rupa takde jacuzzi. Rasa sedih nak mati. Badan melekit kena minyak urut lepas tu tak dapat mandi :(

Lepas berurut akak buat foot spa la pulak. Rendam kaki dalam air panas 30min. Air panas je. Takde bunga macam dalam gambar. Kat rumah pun boleh buat la wei haha! Hmm lepas tu scrub and sapu lotion. Ringkas kan? Rasa tak berbaloi je. Nasib baik RM38 je kalau RM188?

Sungguh tidak berbaloi.

Pelik. Masa berurut aku tak rasa apaapa pun. Kakak tu belai belai aku macam baby. Lepas 4jam oh fak badan aku sengal sengal. Sakit gile babi ooh! argh! argh! sekarang pun masih terasa sakit. Celaka. Bukan aku sorang je Liz pun sama haha! Aku dan Liz bersependapat Tukang Urut Itu tak tahu mengurut. Moralnya selidik terlebih dahulu sebelum mencuba. 

p/s : Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Belum terlambat kan? lol.



4 comments:

  1. aku pandai urut.. RM25.50 sejam.. mau?

    ReplyDelete
  2. MAU! aku upah kau urut bapak aku. boleh? :P

    ReplyDelete
  3. hahahha. cam gampang. tak payah la kau nak bunyi sgt. apsal murah oih. padan la dgn harga.

    ReplyDelete
  4. @ Suffi

    murah sbb beli voucher kat mydeal hikhikhik

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...