29 October 2012

Chocolate Cupcake 2.0


Dulu masa mula-mula belajar buat cupcake aku tak letak cupcake dalam acuan tu pasal rupa cupcake aku hodoh nak mampos. Tengok la kat SINI rupa cupcake aku tu. First time cuba mesti la ada yang kurang kan hehe. 




Letak chocolate chips banyak-banyak pun sedap. Yummy!


Fresh from oven lalala :P


Chocolate cupcake 2.0 ni lebih cantik dan enak berbanding yang chocolate cupcake yang pertama HEHEHE. 


Zoooooooooooooooooooooooooooooooom!!

Nak try buat chocolate cupcake ni uolssss boleh rujuk recipe kat SINI ye.

Adios!!


4 comments:

  1. lawa glove... sy pun ada spasang... hehehe, masa main ice skating

    ReplyDelete
  2. hitam yg menawan. macam sedap! eh.. :P

    ReplyDelete
  3. huuhuh...sodap tu...huhuhu

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...