27 November 2012

15 Hari Jadi 2 Bulan 6 Hari Itulah J&A Youth Concepts!



Seperti post aku sebelum ni klik SINI, aku betul-betul tak puas hati dengan J&A Youth Concepts dan Mydeal yang hanya menabur janji palsu. Bayangkan la mereka janji nak pos barang tu dalam masa 15 hari tapi janji hanya tinggal janji puii!

Selepas 2 bulan 2 hari menunggu, aku pun email la kat MyDeal tanya kat diorang kenapa barang tu tak sampai lagi??!! 2 hari menunggu akhirnya email berbalas. Ingatkan dapat good news puii rupa-rupanya sekali lagi aku ditimpa tangga. Celaka. Ni sekerat email daripada MyDeal ;

As per new update from the merchant, the items already deliver to the customer but still have the item not deliver that they promised to settle the delivery by this week. So estimate you will receive it by the end of this month.

Dan hari ni masuk la 2 bulan 6 hari aku menunggu barang itu pun sampai ke tangan aku.




Dan barang itu adalah barang TIRUAN BUKAN TULEN seperti yang Mydeal katakan. Sekian.

12 comments:

  1. masih ada lagi yg terkena jugkk.. uhhUUu

    ReplyDelete
  2. hurmmmm..seksa menunggu kan??

    ReplyDelete
  3. sakitnya hati! lama kot..kalo sy,siapla..

    ReplyDelete
  4. huhu tipah tertipu..berhati2 la lenkali..report kat Pengguna cptttt

    ReplyDelete
  5. ala..tipah tertipu la kalu mcm ni kan..

    nak petai ke? meh la dtg umah akak..hihi

    ReplyDelete
  6. omak aih
    lame betul
    mmg sakit hati la

    ReplyDelete
  7. memang penipu. boleh report kat tribunal pengguna ni.

    ReplyDelete
  8. Lamanya tunggu.

    ReplyDelete
  9. babe your birthday ke ? Huhu. Happy birthday cik Volvo may Allah bless you all times :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal =)..sbb tu tkut nk bli brg online..hukhuk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...