18 November 2012

Makan @ Cafe Takahashi



Bersih dan selesa ^^


Nombor bertuah gilfrin dan buifrin ialah nombor 23 yey! ^^


Potato wedges ^^ Potato wedges kat KFC lagi sodapp nyamnyamnyamm ^^ Rasa mayonis tu macam pelik sikit macam bukan mayonis huhuu.


Gilfrin punye, Teriyaki Beef Burger ^^


Buifrin punye, Black Pepper Beef Burger ^^


Strawberry and grape dua-dua gilfrin punye. Ok tipu. Gilfrin satu buifrin satu la wei grr!
Hmmm ada lagi satu gambar makanan tapi nta kenapa gambar tu hilang dari handphone T.T Tak ingat la nama makanan tu tapi dalam makanan tu ada egg plant, pasta, sotong and udang. Meh aku tunjuk sikit rupanya macam kat bawah ni HEHE.

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle :d

Hmmm burger kat sini takde la sedap sangat. Sedap lagi burger Ramly tepi jalan tu HAHAHA! Harga Burger Ramly pon tak sampai RM4 kan?
Lokasi : Cafe Takahashi, 
Pavillion Tokyo Street,
Kuala Lumpur.

7 comments:

  1. pavi tu ape hewhewhew...kdg2 beger malaysia lg sdp kan kan hidup ramley!!

    ReplyDelete
  2. perhh...sodap tu ^^
    psssstt nanti kalau ada lg melly tu share lah eh..nak dgr ^^

    ReplyDelete
  3. cam best je burger tuh

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..blm cuba lagi kat sini. Nak cubalah.
    Tq BW blog saya. Kalau berminat nk beli Pure Marine Collagen boleh PM saya bellaisyqeef79@gmail.com

    ReplyDelete
  5. pekabar miss volvo di hari selasa ini.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...