18 November 2012

Makan @ Cafe Takahashi


Hola guys!

Hari ni lepak kat Cafe Takahashi, Pavillion.


Aku suka Japanese cafe ni, selesa dan bersih. Biasa la kan orang-orang Jepun memang terkenal dengan sifat pembersih. Kita rakyat Malaysia patut tiru budaya Jepun ni.


Table 23.


Potato wedges ^^ Potato wedges kat KFC lagi sedap ^^ Rasa mayonis tu macam pelik sikit macam bukan mayonis huhuu.


I makan Teriyaki Beef Burger ^^


Boyfriend pula makan Black Pepper Beef Burger ^^


Strawberry and grape dua-dua I punya. Ok tipu. 

Hmmm ada lagi satu gambar makanan tapi nta kenapa gambar tu hilang dari handphone T.T Tak ingat la nama makanan tu tapi dalam makanan tu ada egg plant, pasta, sotong and udang. Meh aku tunjuk sikit rupanya macam kat bawah ni HEHE.


Hmmm burger kat sini takde la sedap sangat. Sedap lagi burger Ramly tepi jalan tu HAHAHA! Harga Burger Ramly pon tak sampai RM4 je kan

Lokasi : Cafe Takahashi, 
Pavillion Tokyo Street,
Kuala Lumpur. 

7 comments:

  1. pavi tu ape hewhewhew...kdg2 beger malaysia lg sdp kan kan hidup ramley!!

    ReplyDelete
  2. perhh...sodap tu ^^
    psssstt nanti kalau ada lg melly tu share lah eh..nak dgr ^^

    ReplyDelete
  3. cam best je burger tuh

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..blm cuba lagi kat sini. Nak cubalah.
    Tq BW blog saya. Kalau berminat nk beli Pure Marine Collagen boleh PM saya bellaisyqeef79@gmail.com

    ReplyDelete
  5. pekabar miss volvo di hari selasa ini.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...