4 April 2013

Aku Benci Hanis Zalikha



Yep aku benci gilos dengan Hanis Zalikha. Benci benci benci! Benci sepenuh hati! Benci sebab Hanis Zalikha buat mata aku bengkak! Benci sebab buat air mata aku mengalir laju. Benci benci benci!

Sungguh menjadi watak Liana yang Hanis lakonkan dalam drama Aku Benci Mama. Memancit-mancit air mata keluar. Cis. Nasib baik tengok drama tu sorang-sorang. Kalau tengok dengan buifrin mesti buifrin tergolek-golek tengok aku nangis bahahaha.

Sebenarnya aku baru je habis tengok Aku Benci Mama. Sungguh keretapi. Hari tu masa drama ni main kat TV3 aku tak tengok sebab TV dalam bilik aku boleh tangkap TV1, TV2 dan TV9 je HEHEHEHEHHE. Uhm, keliru pulak keretapi ke kereta api? Omgz.

Oh berbalik kepada drama tu, aku suka gilos tengok Hanis! Ada peningkatan dari segi lakonan. Hanis kena pegang watak air mata je kot baru menjadi. Kan kan kan?

Kelakar la scene Hanis tampar tunang dia tu HAHHAHAHA! Tamparan lemah lembut. Hoi Hanis ganas la sikit woi.

Ouh ye kereta Mazda yang Hanis drive dalam drama tu kereta Hanis :D Bukan kereta pinjam tau. Nehi nehi. Aku pernah terserempak dengan Hanis kat jalanraya dekat area Bangsar.

Hmmm..

Betul-betul kat traffic light Bangsar Shopping Centre tu. Aku ingat lagi masa tu tengah malam. Aku pandang kiri OMG HANIS ZALIKHA. Omgomg.

Shomel gila!

Oh Hanis ilebiu ;)

16 comments:

  1. means lakonan Hanis sgt menjadi. kita tak tgk pun citer tu. takut nangis mcm shalee. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tengok? mesti tak minat Hamis kan? :P

      Delete
  2. hehhe... ingatkan benci kenapa lah tadi.. aduii..

    ReplyDelete
  3. best ye..akak tak tengok pun..

    ReplyDelete
  4. gmbr profile xmenahan..haha..komen xda kna mngena..

    ReplyDelete
  5. blah lah kau..tajuk nak gebang je hakhak. aku tengok gak citer tu tapi tengok gitu gitu je sebab almaklumlah orang ada laki kejadahnya tengok tele..hai hai dgn laki aku lah. hai baby gerard awww comelnya saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh macik apesal lama tak update blog? menyampah ah camni :/

      Delete
  6. eh jap,kau tengok The voice? Kalau kau tak tengok memang dasar stoking. aku #TeamAdam :p

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. cantik macam sayer hihi :P

      Delete
  8. Huh..Dezee lagi comel.

    ReplyDelete
  9. tol ke menjadi? sy xtgk pon cite aku benci mama tu..tp cite yang gangster celup tu sy tgk, lakonan dia kaku skit..hihi

    ReplyDelete
  10. Tajuk nak gempak. Tapi dah boleh tau dah tajuk dengan isi meesti lain punya. Haha

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...