28 December 2012

Hello Brunei



Esok ai kena bangun awal gila sebab nak bertolak ke Brunei hihi. Nak jumpa anak Sultan Brunei yey!. Bulan September tahun lepas ai tak pergi Brunei sebab passport ai tertinggal kat KL hihi. Kali pertama ai pergi Brunei kalau tak silap ai bulan April 2011.
Ai pergi Brunei satu family ikut jalan darat jer jer. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 4 hingga 5 jam :) Biasanya kitorang akan singgah makan kat Sarawak hihi. Ai nak beli pau ayam kat Limbang memang terbaik la hihi.
Ai malas nak bawa laptop, BERAT. Biasa la laptop lama 2.7kg. Bila ai berada kat Brunei ai tak akan balas SMS and tak angkat panggilan dari sesiapa sebab mahal gila. Sebiji SMS RM2!!!
Ho hokay la kawan-kawan beta mahu beradu ya? Nitenite.

17 comments:

  1. abang Dezee kerja kat sana..dah 4 tahun dah. :)

    ReplyDelete
  2. Take care makcik. Hahaha. nanti jangan lupa bawak balik sudu emas dengar dengar kat Brunei banyak

    ReplyDelete
  3. bestnya. org ckp istana brunei cantik kan. nak ole2 plissss.. :)

    ReplyDelete
  4. gi brunei....hv safe journey ya...wat pe gi sana tew??

    ReplyDelete
  5. bestnye g jln! slamat bercuti awk!

    ReplyDelete
  6. wah..gi brunei jgn lupa souvenir utk akak ye..take care

    ReplyDelete
  7. ehh..ehh..blog dah lain rupanya nih

    ReplyDelete
  8. Brunei...
    syok nya
    nnti update gmbr byk byk.

    ReplyDelete
  9. Bestnya...bila la akk dpt smpai sana..
    Semoga perjalanan selamat pergi balik ya... :D

    ReplyDelete
  10. biar betul..1 biji sms rm2, memang botak la kepala kalau asyik bersms aje..hihi pape pon, epy holiday okeh! =D

    ReplyDelete
  11. hee mis volvo..comel nya layout blog baru awak ! cejuk mata memandang,,sesejuk embun pagi .. selamat malam .

    ReplyDelete
  12. haip! slamat tahun baru!
    cute la plak blog nih

    ReplyDelete
  13. sha leeeeeeeeeeeeee
    sebelum terlambat Na nk wish hpy nuyerrrrrrrrr ;D

    ReplyDelete
  14. wah..wah..berjalan sakan yer..ape ole2 dari Brunei? =)

    ReplyDelete
  15. wah bestnya..teringin nak ke sana juga tapi bila erkk ?

    ReplyDelete
  16. asal negeri sempadan bukan bulih pakai border pass je ke?

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...