31 December 2012

Sayonara 2012



Ah azam tahun 2012 masih ada yang tak tercapai takpe la aku bawak ke tahun 2013 aje la kan? HEHEHEH.

Pergghh ramai gila orang kat Tanjung Lipat. Biasa la nak masuk tahun baru masih ada lagi segelintir suku kaum Suluk and suku kaum Bajau yang mengamalkan amalan buang sial. Tanjung Lipat tu tepi rumah aku jer jer. Bagi aku takde satu pun manusia yang dilahirkan sial melainkan kalau orang itu sendiri yang membuat sial wakawakawkwkakwk!

Dannnnnnnnnnn kepada korang yang sudi singgah blog aku ni, apa azam 2013 korang?


10 comments:

  1. Azam? Kumpul duit tunang.

    ReplyDelete
  2. Wahhh nasib baik aku masih BW hari nie even busy gilos. Its okay babe, best tak ke Brunei? Beli tak sudu emas untuk aku? Kuikui. eh lupa, happy new year 2013, nanti kahwin jangan lupa ajak eh. Thanks for being a good friend alam maya untuk aku.

    Eh belog dah tukar lah. cantik sebab ada pink pink kan. forever pink.

    Maaf panjang. Hahaha

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..
    makin comel blog :)

    ReplyDelete
  4. Nape xleh masuk????ada virus ke?issshhh risau akak nih

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru awk :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday shalee :)

    ReplyDelete
  7. C&P jer azam tahun lepas ☺☺

    ReplyDelete
  8. eh eh mcm baru perasan entri ni. :)

    haha.. aritu blog diprivatekan sbb tgh godek2. sorry..

    selamat tahun baru. azam baru banyak, azam tahun lepas pun ada jugak yg belum setel. hihi..

    ReplyDelete
  9. salam kenal dari saya ;)
    selamat tahun baru juga ;)

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...